Hah1jpg.jpg picture by kiehkura138

Emily Cowe on hiljainen ja hyvinkäyttäytyvä nuori viktoriaaninen neiti. Mielipuuhia ovat lukeminen ja ompeleminen, kuten sopiikin. Salaa hän kuitenkin haaveilee vapaasta elämästä ja matkustelusta. Hänen iloinen ja voimakas persoonansa jää piiloon, kiitos tiukkojen säädöksien. Luonteeltaan hän on romantikko, ja toivoo pääsevänsä onnellisiin naimisiin.

Hah2jpg.jpg picture by kiehkura138

Sir William Cowe, Emilyn isä on ulkoilmaihminen. Hänestä on ihanaa kiitää nummien poikki ratsullaan, tai vain käyskennellä ulkona. William on rauhallinen ja hiljainen perheen isä, joka hallitsee Cowe Housea lujalla otteella. Paikkakunnan rikkaimpiin perheisiin kuuluminen tuo paljon etuoikeuksia, mutta myös murheita. William miettiikin usein, mitä tapahtuu sitten, kun hänestä aika jättää.

Hah3jpg.jpg picture by kiehkura138

Lady Beatrix Cowe on tiukka ja äärimmäisen säädyllinen viktoriaaninen rouva. Tärkeintä hänelle on saada tytär hyviin naimisiin ja välttää skandaalit. Vaikka hänen oma avioliittonsa on ollut onnellinen, ei Beatrix usko tyttärensä olevan yhtä onnekas. Eniten Beatrix pitää ompelemisesta ja ristipistokirjonnasta. Hän toivoo tyttärensä tulevan pian järkiinsä, ja unohtavan matkustamishömpötyksen.

Hah4jpg.jpg picture by kiehkura138

Sir Matthew Hoakwood on orpo aatelismies, joka on jätetty yksinään hoitamaan ränsistyvää Middleway Manoria. Matthew on syrjäänvetäytyvä ja surumielinen nuori mies, joka rakastaa taidetta. Viimein ovat yksinäisyys ja Middleway Manorin alakuloisuus käyneet hänen hermoilleen, ja hän on päättänyt ottaa kontaktia kyläläisiin.

Hah5jpg.jpg picture by kiehkura138

Lisa Bocket on palvelijana Middleway Manorissa. Hän on naimisissa kylän sepän kanssa,ja suhtautuu maailmaan avoimesti. Lisa ei ole taikauskoinen, mutta joskus hänestä tuntuu, että joku katselisi häntä, kun hän uurastaa kartanossa.

Hah6jpg.jpg picture by kiehkura138

Mary Hoakwood, eli Middleway Manorissa kauan sitten...
Tulossa lisää...